Termín: NEDĚLE 3. PROSINCE 2023
Čas konání: 
OD 9 DO 20 HODIN
Cena/Vstupné:
 850 Kč/dítko (v ceně je zahrnutý balíček od Mikuláše a doprovodný program)

Pátého v prosinci je v Klice magický den (letos již třetího). Celá Klika se provoní předvánoční atmosférou, stane se z ní Nebeský ráj s Čertovským předpeklím a všichni z Kliky ukáží svou pravou tvář. Je to den, kdy v Klice nepotkáte žádného smrtelníka, ale jenom samé laskavé anděly a ještě laskavější čerty – tedy až na jednoho, který spolu s Mikulášem a hlavním Andělem, poctivě váží skutky z uplynulého roku a ty, kteří si to zaslouží, odmění.

Tradiční akce v netradičním pojetí. Klika se v předvečer svátku svatého Mikuláše promění v nebeský ráj plný andělů, her, tvoření i dobrot, kde nesmí chybět Mikuláš a jeho laskavé pozastavení nad uplynulým rokem s drobnou odměnou.


Přihlašování na Mikulášskou nadílku:

Přihlašování na veškeré akce, víkendy, tábory, kurzy či workshopy probíhá prostřednictvím klientského centra. Před samotným přihlášením je nutné se nejprve v klientském centru registrovat. Více o přihlašovacím systému najdete zde – přihlašovaní na akce!


Laskavý Mikuláš náležitě zváží skutky dětí a společně s čertem a andělem děti za jejich chování odmění. U nás se nestraší ani nekárá a čerty máme jen před branami. Pokud chcete Mikuláše zažít jinak, než jej znáte, načerpat předvánoční atmosféru plnými doušky, přijďte mezi nás.

Termín této akce je – neděle 3. 12. 2023 ve dvou časech od 9.00 do 11.30 hodin a od 15.00 do 20.00 hodin v Klice.
Vy i vaše děti se můžete těšit na čertovské a andělské disciplíny, adventní pohodu a klid, mikulášskou nadílku, drobné dílničky, vánoční koledy, občerstvení a rozhodně i na milé úsměvy a příjemnou atmosféru.

V ceně je zahrnutý i balíček od Mikuláše, který není plný sladkostí z hypermarketů, ale toho, co dostávaly děti od Mikuláše odedávna – v případě, že máte na balíček nějaké speciální požadavky, napište je do poznámky na konci el. přihlášky (alergie atp…).

Na akci je nutné přihlásit se předem přes online přihlašování, výše ….
Počet dětských účastníků je omezen, s přihlašováním neváhejte!